Program do zarzadzania telefonem

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tymże podobne.

Dla lekkich również trudniejszych lokali POS bardzo dobrze zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także mocnych sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dopasowane do pozycji na jakiejś liczbie stanowisk POS. Program w popularny sposób usprawni prowadzenie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym etapem rzeczy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Pracowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Dobry i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.